BLOG

 

 

Det går strygende

Det går strygende for Genkrus… faktisk så glat at vi ikke har nået at berette om vores bedrifter over sommeren og efteråret.
Har du fået dine drikkevarer serveret i genbrugskrus i løbet af 2021, så har vi sikkert stået for opvasken og indsamlingen og sammen har vi været med til at skåne miljøet for masser af engangsplastik. Vi har været til stede til ved de fleste arrangementer enten med det originale Genkrus eller som leverandør af specialtrykte genbrugskrus. I år kan vi prale af at servicere nogle af de mest kendte arrangementer som Pride, DHL, EURO2020 Storskærmsvisning (2021), Øresound, Uhørt, Bellahøj Kræmmerfestival og mange flere… derudover betjener vi flere af de populære spillesteder.

Går du med tanker om at skifte til Genbrugskrus så tøv ikke… Vi er specialister i at hjælpe dig med opstart, lige fra valg og indkøb af det rigtige krus til vask, logistik og indsamling.

Så er der rigtig gang i vaskelinien igen

Vi kan nu berette om øget aktivitet på vores vaskelinie. Det betyder at vi nu er gået i gang med oplæring af yderligere personale, så vi kan betjene alle dem der skulle have lyst til at skifte til genbrugskrus. Vi har allerede aftaler med flere spillesteder og events. Nogle har egne krus og andre benytter Genkrus. Fælles for dem alle er de benytter Genkrus indsamlingsløsninger, og vi har derfor måttet øge produktionen af indsamlingsudstyr for at kunne følge med.

Overvejer du at skifte til Genbrugskrus, så står vi altid klar med åbne arme og et godt råd. Giv os et kald i dag på 2727 0503

Status fra GENKRUS

Vi arbejder på højtryk for at blive klar til sommerens arrangementer.

Vi forventer at være klar med flere nye indsamlingsløsninger, i form af:
– Pallecontainere
– Indsamlingsspande på hjul
– Rullecontainere
– Barcontainere på specialmål

Alle løsninger er indrettet for optimal udnyttelse af pladsen, og dermed mindst mulig spildplads under transport. Vores pallecontainere kan indeholde ca. 2000 krus i 0,4 liter.

Vores barcontainere kan skræddersyes så de passer netop ind i jeres bar, under bardisken eller hvor det passer jer.

Har du lyst til at høre mere om vores indsamlingsløsninger, så sidder Bent klar til at hjælpe på telefonen, og vi har altid varm kaffe på kanden, hvis du skulle have lyst til at besøge os på Hørskætten 22 i Taastrup (2 minutter fra IKEA)

Stor container på trapperne


Endnu en indsamlingsbeholder på vej med plads til op mod 2000 genbrugskrus, særligt målrettet festivaler og store arrangementer. 

Vi glæder os til at vise jer den

Container til genbrugskrus på vej

Vi er ved at lægge sidste hånd på vores nye indsamlingscontainere.

Containeren gør det let at indsamle under åben himmel, gæsten afleverer selv Genkrus i containeren.

  • Stadions
  • Gadefester
  • Festivaler
  • M. fl.

GENKRUS i webshop

Nu kan du bestille GENKRUS direkte i vores webshop.

Brug RABATKODEN: genkrus
– og få 10% rabat på lejeprisen ved minimum 2 kasser.

Har du et enkeltstående eller et mindre behov til f. eks. fest eller reception kan du booke genbrugskrus alene eller sammen med andre festudlejningsartikler.

Har du løbende behov, anbefaler vi at du kontakter Bent, med henblik på en fast aftale.

 

Besøg vores webshop HER:

webshop genbrugskrus

Festivaler 2021 – DET NU!

Entrer med et topengageret familiefirma, så finder vi en løsning der passer til jeres behov. Lige fra opvask af genbrugskrus, til indsamling -, transport -, udlejning – og salg af genbrugskrus.

Succes med indsamling af 2 størrelser i samme indsamlervogn

Vores første arrangement med 2 forskellige størrelser Genkrus er vel overstået. Vognen blev indrettet med 5 rum til 0,3 l genbrugskrus og 20 rum til 0,5 l genbrugskrus. Og dommen er klar. Det kan tilsyneladende lade sig gøre at servere i 2 forskellige størrelser krus, og indsamle det til opvask helt uden problemer.

Der er her tale om 0,3 l genbrugskrus til drinks og 0,5 l genbrugskrus til fadøl.

Tak fordi i alle giver en hånd til miljø rigtig genbrug af plastkrus.genbrugskrus engangskrus