Vores baggrund som udlejer af genbrugs krus, er baseret på 75 år som et at Sjællands førende serviceudlejningsfirmaer, med stigende efterspørgsel på genbrugsservice.

Dette har medført at vi som en af Danmarks første udlejere har lagt bestilling på en af de mest førende teknologisk udviklet opvaskemaskiner til netop opvask af genbrugskrus.

Bøgeskov familien har flere virksomheder bag sig, hvilket gør det oplagt at tilbyde vores kunder totalløsninger. Vi vægter kundeservice, loyalitet, kvalitet, personlighed, og pris højt. Du skal som kunde stå med et lækkert slutprodukt, til en rimelig pris.

God fornøjelse!

BLH Flytning & Transport ApS tager udgangspunkt i velrenommeret flyttefirma etableret tilbage i 1980’erne og med mange år som et af de førende flyttefirma, startet af Eric Bøgeskov. I 2008 da sønnerne Nicolai og Benjamin tiltræder bliver firmaet omdannet til det BLH vi kender dag. Med henblik på at betjene egne virksomheder og tilhørende kunder samt en mindre ekstern kundekreds tilpasset BLH’s overkapacitet uden for højsæsonerne. Succesen forstætter dermed med stor kundetilfredshed.

Bøgeskov Lagerhotel er en ung dynamisk virksomhed. Grundlagt i 2006, med 1.000 kvm. administration og lager i Skovlunde, og en ide om at tilbyde dækopbevaring af kundehjul til autoforhandlere.

I 2008 fortsatte udvidelserne, med åbning af vores lagerafdeling i Århus, samt en kørselsafdeling til at dække transportbehov på Sjælland, samt Midtjylland.

I dag tilbyder Bøgeskov – dækhotel.dk, dækopbevaring på vores dækhotel, samt transport- og lagerhotelydelser til erhvervslivet på begge sider af Storebælt. Vi håndterer hvert år mere end 100.000 hjul, for over 50 autoforhandlere.

Vi har et skarpt koncept, og har præsteret at forsætte i branchen med løbende vækst, og det er der en grund til. Vi vil ikke gå på kompromis med kvalitet og service, og så tilbyder vi personlig betjening da vi selv er med i marken. I vil derfor opleve at møde OS, når vi leverer dæk, plukker på lageret eller i telefonen. Vi kender jer, og i kender os.